Dit kleinschalig architectuur -en studiebureau profileert zich twee-ledig: Enerzijds als ADD-ON voor diverse multi-disciplinaire bureau's met als doel om ondersteuning te bieden aan diverse firma's om zo hun pieken en dalen te helpen opvangen. Anderzijds is het een kleinschalig studiebureau dat zich op de takken, projectmanagement, industriebouw, utiliteitsbouw, retail, woningbouw en visualisatie verder wenst te ontwikkelen. In de bedrijfsfilosofie wordt er een comfortabele, correcte en zakelijke samenwerking naar voren gebracht.     Edwin Lesthaeghe - Zaakvoerder/Projectmanager/Architect  Jana Jandova - ir. Architect  Eliza De Meyer - stagiair Architect  Xanthe Van Veirdeghem - stagiair Architect .  Jan Wynants - raadgevend Architect  Phillip De keersmaeker - freelancer .   Tom Janssens  - freelancer/fotograaf

Dit kleinschalig architectuur -en studiebureau profileert zich twee-ledig:
Enerzijds als ADD-ON voor diverse multi-disciplinaire bureau's met als doel om ondersteuning te bieden aan diverse firma's om zo hun pieken en dalen te helpen opvangen.
Anderzijds is het een kleinschalig studiebureau dat zich op de takken, projectmanagement, industriebouw, utiliteitsbouw, retail, woningbouw en visualisatie verder wenst te ontwikkelen.
In de bedrijfsfilosofie wordt er een comfortabele, correcte en zakelijke samenwerking naar voren gebracht.

Edwin Lesthaeghe - Zaakvoerder/Projectmanager/Architect

Jana Jandova - ir. Architect

Eliza De Meyer - stagiair Architect

Xanthe Van Veirdeghem - stagiair Architect

.

Jan Wynants - raadgevend Architect

Phillip De keersmaeker - freelancer

.

Tom Janssens - freelancer/fotograaf