photo: Tom Janssens

photo: Tom Janssens

10.09.2017 BOUWEN VOOR GENERATIES - Nieuwbouw

Deze nieuwbouwwoning focust zich op een nieuwe trend in zorgwonen. Waar de aandacht zich herlegt naar levenslang onafhankelijk wonen binnen generaties. Het project ondersteunt een familiale driehoeksrelatie die de zorg en haar financiële draagkracht in alle generaties helpt onderbouwen. 

download.png

INSPIRATIEWONING
Ontdek op zondagvoormiddag 24 september 2017 (10u-12u30) deze woning tijdens het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect.

 
publicatie DeStandaard

publicatie DeStandaard

27.05.2017   DE TOEKOMST IS KLEIN EN GROEN - publicatie DeStandaard.

Hilde en Johan zagen hun huis veel te groot worden toen hun zes kinderen één voor één het huis uit zwermden. Ze wilden radicaal kleiner wonen, zelfs een caravan was een optie. De oplossing? Een klein huisje op hetzelfde perceel als de woning van hun dochter en schoonzoon. Het verhaal van deze woning lees je in De Standaard.

Bekijk hier de gepubliceerde foto's.

FormatArchtiecten_publicatie DeStandaard
 

                                          21.05.2017   BAKSTEEN IN DE MAAG

                                                     36DecimeterHouse te zien in Baksteen in de Maag.

 
buitengewoon belgisch bouwen
 

21.03.2017   BUITENGEWOON BELGISCH BOUWEN

36DecimeterHouse gepubliceerd in 'BuitengewoonBelgischBouwen' als innoverende eengezinswoning van toparchitecten.

Buitengewoon Belgisch Bouwen 4, brengt een unieke staalkaart van 50 recente toprealisaties van zowel aanstormende jonge talenten als gevestigde namen in de wereld van de Belgische architectuur. Het boek focust op kwaliteitsvolle hedendaagse architectuur.

De projecten zijn zonder uitzondering het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen de ontwerpers en de opdrachtgevers. Ze bieden dus de ideale inspiratie aan elke lezer die als opdrachtgever of professional aan het begin staat van een nieuwbouw- of renovatieproject.

Bestel het boek hier.

 
photo: Tom Janssens

photo: Tom Janssens

16.12.2016   DE ARCHITECT TEKENEND VOOR UW TOEKOMST

BEN kurken rijwoning opgenomen in de brochure 'De architect tekenend voor uw toekomst' van de Orde van Architecten en vanaf 2017 digitaal te verkrijgen op Bouwinnovatie, Batibouw en bis-beurs.

 
 
photo:  Tom Janssens
 

17.11.2016 BOUWINNOVATIE

BEN kurken rijwoning geselecteerd door Orde van Architecten en te zien als inspiratiemateriaal op Bouwinnovatie, dé beurs voor bouwen en verbouwen in Limburg.

De beurs brengt alle informatie, producten en diensten uit de sector onder één dak en bouwers en verbouwers kunnen er zicht laten informeren en inspireren.

FormatArchitecten_36decimeterhouse

07.11.2016 SMAL MAAR SLIM !

Een Kurken habitat in de Gentse Bloemekenswijk.

Publicatie Nieuwsblad

FormatArchitecten_artikel nieuwsblad
 
20161005_083208__.jpg

01.10.2016 MOVING TO A NEW OFFICE!

MOVING FORWARD! We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie; de gebouwen van Dok Noord te Gent. Een nieuwe werkomgeving in een opgewaardeerd historisch kader van de vroegere ACEC-fabrieken. Makkelijk bereikbaar via de kleine ring van Gent en mogelijkheid tot parkeren. Bekijk de exacte ligging hier.

photo: Luc Roymans

photo: Luc Roymans

26.08.16 MIJN HUIS MIJN ARCHITECT

BEN kurken rijhuis geselecteerd als Inspiratiewoning Oost-Vlaanderen. Ontdek op zaterdag 24 en zondag 25 september (tussen 14u en 18u) de woning tijdens het openhuizenweekend Mijn Huis Mijn Architect.

crf_mons_-66.jpg

09.08.2016 AWARD WINNING!

Het revolutionaire winkelconcept van Carrefour Hypermarkt met de realisatie van de winkel in Koksijde valt in de prijzen! 1ste prijs voor meest innovatieve gerealiseerd project binnen de Carrefour Group.